Azerbeidzjan

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Azerbeidzjan

Onroerend goed te koop in Azerbeidzjan

Azerbeidzjan is een voormalige Sovjetrepubliek, een staat die wordt begrensd door de Kaspische Zee en de Kaukasus, tussen Azië en Europa. Het grenst in het oosten aan de Kaspische Zee, in het noorden aan Rusland, in het westen aan Georgië en Armenië en in het zuiden aan Iran. De hoofdstad Baku is beroemd om de middeleeuwse vestingwerken van de oude stad, waar het Paleis van de Shirvanshahs is gevestigd, een koninklijke residentie uit de vijftiende eeuw, en de oude Toren van de Maagd, die de skyline van de stad domineert.

Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in Azerbeidzjan, is het beter om ons rapport over de onroerendgoedmarkt te lezen. De bouwsector, zowel voor woningen, kantoren en hotels, infrastructuur en onroerend goed te koop in Azerbeidzjan, biedt aanzienlijke investeringsmogelijkheden, dankzij de ambitieuze doelstellingen van de Azerbeidzjaanse regering. De bouwsector is tot de crisis een motor geweest voor de economie van Azerbeidzjan, in feite was het een demonstratie van de toenemende procentuele bijdrage aan het bbp van het land, gaande van 8% in 2011 tot 12,1% in 2015. In 2016 anderzijds Anderzijds is de recessie ook te wijten aan de vertraging in de bouwsector, die nog steeds de tweede sector van de economie is. In april van dit jaar stegen de prijzen op de vastgoedmarkt van Baku met 2,49% in vergelijking met maart.

De stijging van de prijzen van onroerend goed te koop in Azerbeidzjan in de afgelopen maand heeft gevolgen voor bijna alle marktsegmenten. De prijzen op de primaire vastgoedmarkt stegen met 3,98%, de prijzen op de secundaire markt stegen met 3,44%, de prijzen op de grondmarkt stegen met 1,06% en de prijzen op de huurmarkt stegen met 0, 39% voor de maand.

In april 2018 daalden de prijzen op de vastgoedmarkt van Baku met 0,87% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De daling is voornamelijk te wijten aan de verlaging van de prijzen op de markt van commercieel onroerend goed te koop in Baku.

De vastgoedmarkt vertoont een stabilisatietrend en tegen het einde van het jaar wordt op de markt een groei van 6% verwacht.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 37524

Verkoop Café/Restaurant/Nightclub, Azerbeidzjan, Aran, Göyçay, Göyçay

126,179.73EUR
Verkoop
Café/Restaurant/Nightclub

10000 m²
Hallo! Klaar bedrijf is te koop, van voor dringende verkoop is het veel goedkoper dan echte kosten te koop. Een hectare land waarop een kamer is er ...
Cod. 2857

Verkoop Villa, Azerbeidzjan, Baku, Baku, center

189,000.00EUR
Verkoop
Villa

200 m²
Onroerend goed te koop in Baku nabij centrum. Goede kwaliteit huis.
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB